Аустријанац због дјевојчице ножем избо тинејџера из БИХ

Аустријанац због дјевојчице ножем избо тинејџера из БИХ 06.02.2018 20:09 | nezavisne.com

Линц - Петнаестогодишњи Аустријанац и годину старији бх. држављанин из околине Линца путукли су се због дјевојке, а дебљи крај извукао је тинејџер из БиХ, који је убоден ножем у бутину.

У току је саслушање свједока како би се утврдила појединачна одговорност учесника.

Обрачун се одиграо прексиноћ у једном забавном парку у том граду, а све је посматрало око 25 тинејџера, који се нису мијешали.

По доступним подацима, посматрачи су, штавише, довикивали и навијали током њиховог сукоба, да би на крају Аустријанац извукао 15 центиметара дуг нож и зарио га у бутину свог противника.

Младић поријеклом из БиХ има два цм дугу и четири цм дубоку рану на бутини, те посјекотине на десној подлактици, због чега је пребачен у болницу.

Током прегледа, како се сазнаје, утврђено је да су му посјекотине по рукама највјероватније настале док се бранио од Аустријанца.

Аустријска полиција детаље сукоба не открива, али се сумња да је обрачун посљедица љубоморе због дјевојке. Није саопштен идентитет тинејџера који су учествовали у овом обрачуну.

Објављена је, међутим, тврдња да су малољетници, прије него што ће се обрачунати, сукоб договорили. О томе свједочи и податак да је десетине тинејџера њихових година све гледало.

Када су видјели да је ђаво однио шалу, неко из групе је позвао полицију, али и љекаре Службе хитне помоћи. Наводно је малољетни Аустријанац приведен у полицију, гдје је дао изјаву, а на саслушање су позвани и очевици. Шта је утврђено истрагом, остаје мистерија.

"Још не можемо да утврдимо све околности догађаја и шта се све десило јер су учесници и свједоци давали контрадикторне тврдње. Засад можемо потврдити да је једно лице повријеђено", казали су из полиције.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица