До Њемачке за 30 КМ

.М. Л
До Њемачке за 30 КМ

Дервента - Европски старт-ап "Фликсбус" у сарадњи са одлуком управе "Бистурса" пустио је јуче у продају ограничен број карата за путовање до Њемачке по атрактивној цијени од 30 марака.

Ради се о једносмјерним картама за путовање у периоду од 28. августа до 27. септембра из Сарајева, Какња, Зенице, Добоја и Дервенте, осим путовања у смјеру Минхена у вријеме одржавања "Октоберфеста". У продаји је 100.000 карата, а могу се куповати до сутра.

Карте ће бити доступне путем "Фликсбус" мобилне апликације, а односе се на све њемачке дестинације које се могу пронаћи у зеленој мрежи, било да су повезане директно са БиХ или се до њих стиже пресједањима.

- Овом акцијом заједно с нашим регионалним партнером "Бистоурсом" омогућили смо путницима из БиХ повољна путовања према најпопуларнијим њемачким дестинацијама попут Минхена, Штутгарта, Франкфурта, Берлина, Хамбурга, Дизелдорфа, Дортмунда - истакла је портпаролка "Фликсбуса" Петра Милановић.

БиХ се придружила зеленој мрежи прије нешто више од два мјесеца када је кренула прва линија Сарајево-Дортмунд, а врло брзо омогућене су и директне линије према Словенији. Тренутно је повезано нешто више од 20 дестинација из БиХ с преко 350 дестинација широм Европе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана