Do Njemačke za 30 KM

.M. L
Do Njemačke za 30 KM

Derventa - Evropski start-ap "Fliksbus" u saradnji sa odlukom uprave "Bistursa" pustio je juče u prodaju ograničen broj karata za putovanje do Njemačke po atraktivnoj cijeni od 30 maraka.

Radi se o jednosmjernim kartama za putovanje u periodu od 28. avgusta do 27. septembra iz Sarajeva, Kaknja, Zenice, Doboja i Dervente, osim putovanja u smjeru Minhena u vrijeme održavanja "Oktoberfesta". U prodaji je 100.000 karata, a mogu se kupovati do sutra.

Karte će biti dostupne putem "Fliksbus" mobilne aplikacije, a odnose se na sve njemačke destinacije koje se mogu pronaći u zelenoj mreži, bilo da su povezane direktno sa BiH ili se do njih stiže presjedanjima.

- Ovom akcijom zajedno s našim regionalnim partnerom "Bistoursom" omogućili smo putnicima iz BiH povoljna putovanja prema najpopularnijim njemačkim destinacijama poput Minhena, Štutgarta, Frankfurta, Berlina, Hamburga, Dizeldorfa, Dortmunda - istakla je portparolka "Fliksbusa" Petra Milanović.

BiH se pridružila zelenoj mreži prije nešto više od dva mjeseca kada je krenula prva linija Sarajevo-Dortmund, a vrlo brzo omogućene su i direktne linije prema Sloveniji. Trenutno je povezano nešto više od 20 destinacija iz BiH s preko 350 destinacija širom Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana