Несрећне околности кумовале резултатима Крупе

Синиша Котараш
Несрећне околности кумовале резултатима Крупе

Бањалука - Фудбалери Крупе уписали су на гостовању у Зеници и трећи узастопни пораз (1:3) и на тај начин доспјели у незавидан положај јер се на табели налазе само једно мјесто изнад позиције која води у нижи ранг такмичења.

Изабраници Бранислава Крунића већ шест првенствених утакмица у низу не знају за побједу, за то вријеме су освојена само два бода, а највећи кривац за то је, према ријечима предсједника Крупе Драшка Илића, сплет несретних околности.

- Има ту свега, од недостатка спортске среће, преко повреда једног броја фудбалера који су носиоци наше игре, па све до одређених нефудбалских ствари. Уз то, плаћамо, на неки начин, цех заради од безмало милион евра, колико смо приходовали продајом наших фудбалера, прије свих Александра Вукотића и Елвира Кољића - тврди Илић.

Према његовим ријечима, највећи проблем ипак представља велики број повријеђених играча.

- Тачно бих, да нисам цијело вријеме уз екипу, помислио да смо неспремни. Међутим, припреме су одрађене одлично, а повреде су дошле као плод оштрих, а често и погибељних стартова противничких играча. Е сад, оно што мене највише боли јесте чињеница да већина тих стартова уопште нису били санкционисани. Па ми од половине августа нисмо на терен извели најбољи тим, чак нисмо на двије утакмице имали истих стартних 11! Међутим, то је судбина малих клубова, и све ово је ишло наруку нашим противницима, који су много лакше од очекиваног дошли до једног или сва три бода - категоричан је први човјек Крупе.

За крај, Илић је рекао да управа Крупе даје пуну подршку стручном штабу са Браниславом Крунићем на челу.

- Они имају нашу пуну подршку јер свој посао раде најбоље што могу. Нису и не могу, баш као ни играчи, бити криви за оно што се дешавало, а ту мислим на повреде и нефудбалске ствари због којих смо остали ускраћени за најмање шест бодова - закључио је Илић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана