Samsung predstavio Galaxy K zoom

Agencije
Samsung predstavio Galaxy K zoom

Kompanija Samsung predstavila je 29. aprila Samsung Galaxy K zoom, novi specijalizovani smartfon sa optičkim zumom, koji spaja naprednu tehnologiju digitalnog fotoaparata sa Samsung Galaxy iskustvom.

„Predstavljanjem uređaja Galaxy K zoom, Samsung nastavlja da demonstrira čvrstu rješenost da stvori proizvode koji ispunjavaju najrazličitije zahtjeve naših korisnika", izjavio je Sun Hong Lim, potpredsjednik poslovne jedinice za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electprnics. „Novi Galaxy K zoom omogućava korisnicima da bez imalo napora fotografišu i razmjenjuju svoje najvažnije svakodnevne trenutke uz jasne slike i udobnost i konekciju kakvu nude smartfoni iz linije Galaxy, što za rezultat ima jedinstveno i sveobuhvatno mobilno iskustvo."

Kao smartfon sa optičkom zumom, Galaxy K zoom posjeduje naprednu tehnologiju za fotografisanje koja nudi kontrolu i funkcionalnost profesionalnog fotoaparata. Galaxy K zoom ima novu tehnologiju objektiva koja u tankom kućištu pruža 10x optički zum. Ovaj uređaj ima optički stabilizator slike (OIS) za smanjivanje zamućenja izazvanog kretanjem i daje izuzetne rezultate u uslovima slabe osvijetljenosti.

Takođe, izdvaja se i BSI CMOS senzor od 20.7 megapiksela za ultra oštre fotografije sa mnoštvom detalja. Uz to, uređaj posjeduje blic Xenon Flash koji ima bolje osvjetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike sa prirodnim sjajem.

Novi uređaj spaja funkcije fotoaparata, uključujući AF/AE razdvajanje (/Auto Focus / Euto Exposure razdvajanje) za precizan balans svjetla i jasnoće, kao i slijedeću generaciju načina rada Pro Suggest koji nudi 5 optimizovanih podešavanja filtera.

Tu je i opcija Selfie Alarm koja omogućava korisnicima da lako prave autoportrete. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video snimci izuzetnog kvaliteta.

Uz to, Galaxy K zoom nudi sve funkcije koje korisnici žele od jednog vrhunskog Galaxy smart telefona, kao što je Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health aplikacije, kao i Studio za uređivanje fotografija i video snimaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana