''Cigla'' iz djetinjstva se vraća: Nokia 3310 ulazi na velika vrata!

GS
Foto: EdgeMiddleEast

Ovaj kultni telefon ove godine obilježava svoju 25. godišnjicu, a pošto je prodao oko 160 miliona jedinica širom svijeta tokom svog vrhunca, trebalo bi da se vrati u blago modernizovanom obliku.

Ovo oživljavanje je spremno da donese radost ljubiteljima takozvanih „cigli“ ili "glupih" telefona, koji nude samo najosnovnije karakteristike.

Nova Nokia 3210 ima 2,4-inčni TFT LCD ekran sa KVGA rezolucijom. Opremljen je glavnom kamerom od 2MP na zadnjoj strani, praćenom LED blicem. Telefon će se puniti preko USB-C porta. Takođe je kompatibilan sa 4G.

Radi na operativnom sistemu S30+, uređaj podržava Cloud Apps. Napajanje telefona je Unisoc T107 čipset, zajedno sa 64MB RAM-a i 128MB skladišnog prostora, koji se može proširiti do 32GB preko slota za mikro SD karticu.

PRIJE NEGO ŠTO PITATE, DA, MOŽETE IGRATI SNAKE NA TELEFONU!

Uprkos nedostatku naprednijih funkcija pametnog telefona, savršen je za ljude koji žele jednostavnost i praktičnost.

Oživljavanje telefona kao što je Nokia 3210 služi ne samo onima koji su nostalgični za istorijom brenda, već i korisnicima koji žele da pobjegnu od prirode pametnih telefona koja oduzima mnogo vremena.

Ovi telefoni privlače pojedince koji žele da se odvoje od stalnog toka obavještenja i društvenih mreža koji preovladavaju u današnjem svetu koji je usredsređen na pametne telefone, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana