''Цигла'' из дјетињства се враћа: Nokia 3310 улази на велика врата!

GS
Foto: EdgeMiddleEast

Овај култни телефон ове године обиљежава своју 25. годишњицу, а пошто је продао око 160 милиона јединица широм свијета током свог врхунца, требало би да се врати у благо модернизованом облику.

Ово оживљавање је спремно да донесе радост љубитељима такозваних „цигли“ или "глупих" телефона, који нуде само најосновније карактеристике.

Нова Нокиа 3210 има 2,4-инчни ТФТ ЛЦД екран са КВГА резолуцијом. Опремљен је главном камером од 2МП на задњој страни, праћеном ЛЕД блицем. Телефон ће се пунити преко УСБ-Ц порта. Такође је компатибилан са 4Г.

Ради на оперативном систему С30+, уређај подржава Cloud Apps. Напајање телефона је Унисоц Т107 чипсет, заједно са 64MB РАМ-а и 128MB складишног простора, који се може проширити до 32GB преко слота за микро СД картицу.

ПРИЈЕ НЕГО ШТО ПИТАТЕ, ДА, МОЖЕТЕ ИГРАТИ СНАКЕ НА ТЕЛЕФОНУ!

Упркос недостатку напреднијих функција паметног телефона, савршен је за људе који желе једноставност и практичност.

Оживљавање телефона као што је Нокиа 3210 служи не само онима који су носталгични за историјом бренда, већ и корисницима који желе да побјегну од природе паметних телефона која одузима много времена.

Ови телефони привлаче појединце који желе да се одвоје од сталног тока обавјештења и друштвених мрежа који преовладавају у данашњем свету који је усредсређен на паметне телефоне, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана