Rukometaši Borca brane pehar pobjednika Kupa BiH: Sloboda nije naivan rival

S. K.
Rukometaši Borca brane pehar pobjednika Kupa BiH: Sloboda nije naivan rival

BANjALUKA - Rukometaši Borac m:tel-a braniće ovog vikenda trofej Kupa BiH na završnom turniru koji će biti odigran u Doboju.

Banjalučani su prošlog vikenda slavili u finalu Kupa Republike Srpske i sada žele da se okite i drugim ovogodišnjim trofejom. U prvoj subotnjoj polufinalnoj utakmici, koja je na programu od 17 časova, snage će odmjeriti Izviđač i Sloga iz Gornjeg Vakufa, dok je duel Borac m:tel-a i Slobode zakazan za 20 časova. “Crveno-plavi” su pet puta osvajali pehar namijenjen pobjedniku Kupa i u Doboj dolaze kao favoriti.

- Već sam dosadio sam sebi pričom o tome kako Borac u svaku utakmicu ulazi sa željom da ostvari pobjedu, ali tako će biti i ovoga puta. Istina, Tuzlaci su sve samo ne naivan rival što su dokazali i prošle godine kada su bili veoma jaki, da ne govorimo da su se sada još i pojačali. Biće nezgodan protivnik, ne samo nama u Kupu, već i svim rivalima u ligi. Mislim da će na kraju sezone sigurno izboriti mjesto u gornjem dijelu tabele - poručio je trener Borca Mirko Mikić.

Što se tiče njegove ekipe strateg Banjalučana ističe kako će i pored nekih sitnijih zdravstvenih problema u Doboju nastupiti kompletni.

- Ekipa je maksimalno motivisana i spremna, a siguran sam da smo i mnogo rasterećeniji od ostalih rivala. Generalno, ne interesuje nas ništa osim nas samih. Imamo svoje prednosti i adute, dolazimo sa reputacijom pobjednika, a ostali neka vide šta će! Želimo da u svakoj narednoj utakmici budemo još bolji i da odigramo najbolje što u datom momentu možemo. Imali smo nekih problema sa povredama, ali u Doboj idu svi prvotimci, a ko će igrati odlučićemo na licu mjesta - dodao je Mikić.

Finale je zakazano za nedjelju u 17 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana