Рукометаши Борца бране пехар побједника Купа БиХ: Слобода није наиван ривал

С. К.
Рукометаши Борца бране пехар побједника Купа БиХ: Слобода није наиван ривал

БАЊАЛУКА - Рукометаши Борац м:тел-а браниће овог викенда трофеј Купа БиХ на завршном турниру који ће бити одигран у Добоју.

Бањалучани су прошлог викенда славили у финалу Купа Републике Српске и сада желе да се оките и другим овогодишњим трофејом. У првој суботњој полуфиналној утакмици, која је на програму од 17 часова, снаге ће одмјерити Извиђач и Слога из Горњег Вакуфа, док је дуел Борац м:тел-а и Слободе заказан за 20 часова. “Црвено-плави” су пет пута освајали пехар намијењен побједнику Купа и у Добој долазе као фаворити.

- Већ сам досадио сам себи причом о томе како Борац у сваку утакмицу улази са жељом да оствари побједу, али тако ће бити и овога пута. Истина, Тузлаци су све само не наиван ривал што су доказали и прошле године када су били веома јаки, да не говоримо да су се сада још и појачали. Биће незгодан противник, не само нама у Купу, већ и свим ривалима у лиги. Мислим да ће на крају сезоне сигурно изборити мјесто у горњем дијелу табеле - поручио је тренер Борца Мирко Микић.

Што се тиче његове екипе стратег Бањалучана истиче како ће и поред неких ситнијих здравствених проблема у Добоју наступити комплетни.

- Екипа је максимално мотивисана и спремна, а сигуран сам да смо и много растерећенији од осталих ривала. Генерално, не интересује нас ништа осим нас самих. Имамо своје предности и адуте, долазимо са репутацијом побједника, а остали нека виде шта ће! Желимо да у свакој наредној утакмици будемо још бољи и да одиграмо најбоље што у датом моменту можемо. Имали смо неких проблема са повредама, али у Добој иду сви првотимци, а ко ће играти одлучићемо на лицу мјеста - додао је Микић.

Финале је заказано за недјељу у 17 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана