Najdugovječniji bračni par u Britaniji proslavio 81. godišnjicu zajedničkog života

GS
Foto: ExtraCare / SWNS

Ron i Džojs Bond iz Velike Britanije proslavili su 81. godišnjicu braka i tako postali najdugovječniji bračni par u ovoj zemlji.

Ron ima 102 godine, a njegova supruga Džojs 100. Trenutno žive u naselju za penzionere u gradu Milton Kejns. Vjenčali su se davne 1941. godine u Bakinghempširu. Priznali su da su njihovi prijatelji sumnjali u njihovu ljubav, ali je očigledno da su im dokazali suprotno.

Imaju dvoje djece: sina Bila i kćerku Eilen. Na pitanje o tome u čemu leži tajna njihove dugotrajne ljubavne veze odgovorili su da je najvažnije uspostaviti kompromis i brinuti jedno o drugom, prenosi Kliks.

Godišnjicu su proslavili uživajući u čajanci i torti, a naročito su se obradovali kada im je čestitku uputio Ken Brus, slavni voditelj na Bi-Bi-Si Radiju 2.
"Niko nije glavni u našem braku. Oboje smo ravnopravni. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imala sam 19 godina kada smo se vjenčali", kazala je Džojs.

"Život itekako zna biti težak, ali sve probleme rješavamo zajedno", rekao je Ron.

Kraljica Elizabeta im je prošle godine poslala čestitku: "Obradovala sam se kada sam saznala za vašu osamdesetu godišnjicu. Nadam se da ćete uživati u ovom divnom danu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana