Најдуговјечнији брачни пар у Британији прославио 81. годишњицу заједничког живота

ГС
Foto: ExtraCare / SWNS

Рон и Џојс Бонд из Велике Британије прославили су 81. годишњицу брака и тако постали најдуговјечнији брачни пар у овој земљи.

Рон има 102 године, а његова супруга Џојс 100. Тренутно живе у насељу за пензионере у граду Милтон Кејнс. Вјенчали су се давне 1941. године у Бакингхемпширу. Признали су да су њихови пријатељи сумњали у њихову љубав, али је очигледно да су им доказали супротно.

Имају двоје дјеце: сина Била и кћерку Еилен. На питање о томе у чему лежи тајна њихове дуготрајне љубавне везе одговорили су да је најважније успоставити компромис и бринути једно о другом, преноси Кликс.

Годишњицу су прославили уживајући у чајанци и торти, а нарочито су се обрадовали када им је честитку упутио Кен Брус, славни водитељ на Би-Би-Си Радију 2.
"Нико није главни у нашем браку. Обоје смо равноправни. Била је то љубав на први поглед. Имала сам 19 година када смо се вјенчали", казала је Џојс.

"Живот итекако зна бити тежак, али све проблеме рјешавамо заједно", рекао је Рон.

Краљица Елизабета им је прошле године послала честитку: "Обрадовала сам се када сам сазнала за вашу осамдесету годишњицу. Надам се да ћете уживати у овом дивном дану."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана