Vidojković najtraženiji na Sajmu knjiga Lagune

Tanjug
Vidojković najtraženiji na Sajmu knjiga Lagune

BEOGRAD - Romani “Đubre” Marka Vidojkovića, “Kraljevstvo” norveškog bestseler autora krimića Jua Nesbea, “I grob i rob” Vuka Draškovića, “Zamalek” Dejana Tijago Stankovića definitivno su najtraženiji naslovi na Laguninom sajmu knjiga koji je počeo u celoj Srbiji 15. oktobra i trajaće do 1. novembra, objavila je ova izdavačka kuća.

Rezultati govore da se na listi 10 najprodavanijih romana nalaze i “Do viđenja” Živojina Žike Petrovića, “Himerina krv” Slaviše Pavlovića, “Neki drugi život” Jelene Bačić Alimpić, “Uznemireni ljudi” Fredrika Bakmana, “Poslednja stanica Aušvic” Edi de Vind i “Dukat za Lađara” Dejana Stojiljkovića, redovnog autora u “Laguni”.

U svim Delfi knjižarama i Laguninim klubovima čitalaca, na čak 60 lokacija u Srbiji, ali i regionu, do 1. novembra održava se Laguna i Delfi sajam knjiga, gdje veliki sajamski popusti ne važe samo na Lagunina izdanja, već i na knjige čak 90 izdavača.

Ovog puta popust na izdanja Lagune iznosi 20 odsto, uz dodatnih 15% popusta ukoliko se kupac odluči za tri do pet knjiga, odnosno još 20% ukoliko ljiubitelji knjige biraju šest ili više naslova ovog izdavača.

Tradicionalne sajamske akcije “3 za 499” i “3 za 999” dinara važe tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača je 10%, a ako se konzumenti odluče za 3 ili 5 izdanja, dobijaju dodatnih 15%, odnosno 20% ukoliko odaberu 6 ili više naslova.

Svi popusti i akcije važe i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs , a u ponudi je i akcija “3 za 299”, a isporuka je besplatna za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana