Видојковић најтраженији на Сајму књига Лагуне

Танјуг
Видојковић најтраженији на Сајму књига Лагуне

БЕОГРАД - Романи “Ђубре” Марка Видојковића, “Краљевство” норвешког бестселер аутора кримића Јуа Несбеа, “И гроб и роб” Вука Драшковића, “Замалек” Дејана Тијаго Станковића дефинитивно су најтраженији наслови на Лагунином сајму књига који је почео у целој Србији 15. октобра и трајаће до 1. новембра, објавила је ова издавачка кућа.

Резултати говоре да се на листи 10 најпродаванијих романа налазе и “До виђења” Живојина Жике Петровића, “Химерина крв” Славише Павловића, “Неки други живот” Јелене Бачић Алимпић, “Узнемирени људи” Фредрика Бакмана, “Последња станица Аушвиц” Еди де Винд и “Дукат за Лађара” Дејана Стојиљковића, редовног аутора у “Лагуни”.

У свим Делфи књижарама и Лагуниним клубовима читалаца, на чак 60 локација у Србији, али и региону, до 1. новембра одржава се Лагуна и Делфи сајам књига, гдjе велики сајамски попусти не важе само на Лагунина издања, већ и на књиге чак 90 издавача.

Овог пута попуст на издања Лагуне износи 20 одсто, уз додатних 15% попуста уколико се купац одлучи за три до пет књига, односно још 20% уколико љиубитељи књиге бирају шест или више наслова овог издавача.

Традиционалне сајамске акције “3 за 499” и “3 за 999” динара важе током ове манифестације у књижарама.

Попуст на књиге других издавача је 10%, а ако се конзументи одлуче за 3 или 5 издања, добијају додатних 15%, односно 20% уколико одаберу 6 или више наслова.

Сви попусти и акције важе и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs , а у понуди је и акција “3 за 299”, а испорука је бесплатна за све поруџбине на територији Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана