Knjiga “Robin Hud” prilagođena djeci stiže 9. aprila

A.G.
Knjiga “Robin Hud” prilagođena djeci stiže 9. aprila

BANjALUKA – Knjiga za djecu „Robin Hud”, koju je prema istoimenom romanu Aleksandra Dime napisala Silvija Ronkalja, biće objavljena na srpskom jeziku 9. aprila.

Izdavačka kuća “Laguna” objavila je ovo djelo u ediciji “Mali klasici”, a namijenjeno je djeci od sedam do devet godina, a ilustracije je radio Fabijano Fjorin.

- Robin Hud je neustrašivi strelac koji živi sa svojim starateljima u Šervudskoj šumi. Kako bi pomogao Alanu Kleru i zavredeo ljubav njegove sestre ledi Marijane, Robin Hud će se sa svojom družinom otisnuti u vratolomnu pustolovinu na dvoru opakog i omraženog notingemskog šerifa. Uz divno ilustrovane priče iz serijala “Mali klasici” sada i najmlađi čitaoci mogu da uživaju u velikim delima svetske književnosti za decu – saopštio je izdavač.  

Ova knjiga biće dostupna na “Laguninom” sajtu u elektronskom obliku.

- U danima kada smo svi u obavezi da poštujemo odredbu o karantinu i da što više vremena provodimo u svom stanu, sigurni smo da nema boljeg prijatelja od knjige. Kako bi ovo vreme što lakše podneli, “Laguna” i “Delfi” knjižare rešile su da svim ljubiteljima književnosti omoguće besplatnu isporuku za sve porudžbine sa www.laguna.rs i www.delfi.rs – poručili su iz „Lagune“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana