Књига “Робин Худ” прилагођена дјеци стиже 9. априла

A.Г.
Књига “Робин Худ” прилагођена дјеци стиже 9. априла

БАЊАЛУКА – Књига за дјецу „Робин Худ”, коју је према истоименом роману Александра Диме написала Силвија Ронкаља, биће објављена на српском језику 9. априла.

Издавачка кућа “Лагуна” објавила је ово дјело у едицији “Мали класици”, а намијењено је дјеци од седам до девет година, а илустрације је радио Фабијано Фјорин.

- Робин Худ је неустрашиви стрелац који живи са својим старатељима у Шервудској шуми. Како би помогао Алану Клеру и завредео љубав његове сестре леди Маријане, Робин Худ ће се са својом дружином отиснути у вратоломну пустоловину на двору опаког и омраженог нотингемског шерифа. Уз дивно илустроване приче из серијала “Мали класици” сада и најмлађи читаоци могу да уживају у великим делима светске књижевности за децу – саопштио је издавач.  

Ова књига биће доступна на “Лагунином” сајту у електронском облику.

- У данима када смо сви у обавези да поштујемо одредбу о карантину и да што више времена проводимо у свом стану, сигурни смо да нема бољег пријатеља од књиге. Како би ово време што лакше поднели, “Лагуна” и “Делфи” књижаре решиле су да свим љубитељима књижевности омогуће бесплатну испоруку за све поруџбине са www.laguna.rs и www.delfi.rs – поручили су из „Лагуне“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана