Glumac Davor Perunović: Očekujem pozitivne reakcije na Šešir

Aleksandra Rajković
Glumac Davor Perunović: Očekujem pozitivne reakcije na Šešir

Pozitivna trema je uvijek prisutna. Očekujem pozitivne reakcije publike na premijeri "Šešira profesora Koste Vujića", jer je ovo ipak film o velikanima jednog doba!

Imam tu sreću da se moj lik prvi put pojavio u filmu Zdravka Šotre, tako da sam mogao bistre glave da razmišljam o ulozi koju tumačim. Šotra mi je puno pomogao da odigram Velimira na najbolji način.

Rekao je u intervjuu za "Glas Srpske" glumac Davor Perunović, jedan od junaka novog Šotrinog filma, koji je nastao po istoimenom romanu Milovana Vitezovića. Premijera "Šešira" je večeras u Centru "Sava".

* GLAS: U novom filmu Zdravka Šotre igrate jednog od maturanata, Velimira Stefanovića. Koliko zadovoljstva, a koliko odgovornosti Vam je donijela ova uloga?

PERUNOVIĆ: Uloga u filmu je jedna od značajnijih u mojoj karijeri. Samim tim je bilo veliko zadovoljstvo i velika odgovornost igrati tu ulogu. Lik koji igram je veoma zanimljiv i nadam se da će se Velimir Stefanović dopasti publici.

* GLAS: Na studije u Beograd stigli ste iz Budve. Priželjkujete li da jednog dana zaigrate na sceni Budva Grad teatra?

PERUNOVIĆ: Budva je grad koji najviše volim. Naravno da mi nedostaje Budva, kao i more, prijatelji, ali na prvom mjestu porodica! Budva je moj grad i velika mi je želja da zaigram na sceni između zidina Starog grada.

* GLAS: Pojavićete se i u jednoj epizodi serije "Vojna akademija" Dejana Zečevića. Kakva iskustva nosite sa snimanje ove serije?

PERUNOVIĆ: Drago mi je da sam bio dio tog projekta. Jako sam želio da radim sa Dejanom Zečevićem, želja mi se ispunila i zaigrao sam u jednoj epizodi serije "Vojna akademija". Nadam se da ćemo u budućnosti još sarađivati, jer imam jako lijepa iskustva sa snimanja.

* GLAS: Kakvi su Vam planovi što se tiče glumačkog posla i imate li neke uloge u najavi?

PERUNOVIĆ: Trenutno razmišljam o premijeri filma i radujem se njoj! Imam u planu neke projekte, ali ne bih ništa otkrivao za sada, jer ide premijera "Šešira".

"Ono kao ljubav"

* GLAS: Imali ste priliku da sarađujete i sa rediteljem Gorčinom Stojanovićem u seriji "Ono kao ljubav". U kojoj mjeri Vam je to bilo dragocjeno?

PERUNOVIĆ: Uloga u seriji "Ono kao ljubav" je moja prva uloga. Veliko mi je zadovoljstvo i čast da sam svoju prvu ulogu igrao u takvoj seriji i sa takvom ekipom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana