Глумац Давор Перуновић: Очекујем позитивне реакције на Шешир

Aлександра Рајковић
Глумац Давор Перуновић: Очекујем позитивне реакције на Шешир

Позитивна трема је увијек присутна. Очекујем позитивне реакције публике на премијери "Шешира професора Косте Вујића", јер је ово ипак филм о великанима једног доба!

Имам ту срећу да се мој лик први пут појавио у филму Здравка Шотре, тако да сам могао бистре главе да размишљам о улози коју тумачим. Шотра ми је пуно помогао да одиграм Велимира на најбољи начин.

Рекао је у интервјуу за "Глас Српске" глумац Давор Перуновић, један од јунака новог Шотриног филма, који је настао по истоименом роману Милована Витезовића. Премијера "Шешира" је вечерас у Центру "Сава".

* ГЛAС: У новом филму Здравка Шотре играте једног од матураната, Велимира Стефановића. Колико задовољства, а колико одговорности Вам је донијела ова улога?

ПЕРУНОВИЋ: Улога у филму је једна од значајнијих у мојој каријери. Самим тим је било велико задовољство и велика одговорност играти ту улогу. Лик који играм је веома занимљив и надам се да ће се Велимир Стефановић допасти публици.

* ГЛAС: На студије у Београд стигли сте из Будве. Прижељкујете ли да једног дана заиграте на сцени Будва Град театра?

ПЕРУНОВИЋ: Будва је град који највише волим. Наравно да ми недостаје Будва, као и море, пријатељи, али на првом мјесту породица! Будва је мој град и велика ми је жеља да заиграм на сцени између зидина Старог града.

* ГЛAС: Појавићете се и у једној епизоди серије "Војна академија" Дејана Зечевића. Каква искуства носите са снимање ове серије?

ПЕРУНОВИЋ: Драго ми је да сам био дио тог пројекта. Јако сам желио да радим са Дејаном Зечевићем, жеља ми се испунила и заиграо сам у једној епизоди серије "Војна академија". Надам се да ћемо у будућности још сарађивати, јер имам јако лијепа искуства са снимања.

* ГЛAС: Какви су Вам планови што се тиче глумачког посла и имате ли неке улоге у најави?

ПЕРУНОВИЋ: Тренутно размишљам о премијери филма и радујем се њој! Имам у плану неке пројекте, али не бих ништа откривао за сада, јер иде премијера "Шешира".

"Оно као љубав"

* ГЛAС: Имали сте прилику да сарађујете и са редитељем Горчином Стојановићем у серији "Оно као љубав". У којој мјери Вам је то било драгоцјено?

ПЕРУНОВИЋ: Улога у серији "Оно као љубав" је моја прва улога. Велико ми је задовољство и част да сам своју прву улогу играо у таквој серији и са таквом екипом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана