Telegrami saučešća porodicama stradalih u požaru u Brčkom

Srna
Telegrami saučešća porodicama stradalih u požaru u Brčkom

BRČKO - Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić uputio je danas telegram saučešća porodicama i prijateljima šestoro sugrađana koji su jutros tragično stradali u požaru koji je zahvatio stambenu kuću u naselju Suljagića Sokak.

-U jednom od najtragičnijih i najtužnijih dana za Brčko, kada je naš grad ostao bez šestoro sugrađana, a vaše porodice bez najmilijih, molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća i istinskog saosjećanja za bol koju danas osjeća svaki stanovnik Brčkog - navodi se u telegramu, koji je Milić uputio u svoje i u ime Skupštine.

Telegram saučešća uputio je i gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić u kojem je istakao da je jutros sve stanovnike Brčkog pogodila tragedija kakva se odavno ne pamti na ovim prostorima.

-Nedostaju mi riječi kojima bih kao čovjek iskazao svoje duboko poštovanje prema stradalim, ali i njihovim srodnicima. Vjerujem da u ovim teškim trenucima za vaše familije, zajedno sa kolegama iz Vlade i ostalih institucija Brčko distrikta, dijelim bol za izgubljenim životima - naveo je Kadrić.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović uputio je telegram saučešća gradonačelniku Brčko distrikta Esedu Kadriću i porodicama, povodom tragične smrti šest ljudi u požaru u tom gradu.

-S dubokom tugom sam primio vijest o tragičnoj nesreći u Brčko distriktu u kojoj je život izgubilo šestero ljudi, a devetero je povrijeđeno. Iskazujem svoje duboko i iskreno saučešće porodicama nastradalih, Vama i svim građanima distrikta - naveo je Džaferović u telegramu.

On je dodao da je u mislima i molitvama s porodicama nastradalih i da moli Boga da im podari snage i strpljenja u ovim bolnim i teškim trenucima, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Požar u porodičnoj kući u brčanskom naselju Suljagića sokak izbio je jutros u 6.20 časova.

U požaru u stambenoj kući poginulo je šestoro lica, a devetoro je povrijeđeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana