Телеграми саучешћа породицама страдалих у пожару у Брчком

Срна
Телеграми саучешћа породицама страдалих у пожару у Брчком

БРЧКО - Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић упутио је данас телеграм саучешћа породицама и пријатељима шесторо суграђана који су јутрос трагично страдали у пожару који је захватио стамбену кућу у насељу Суљагића Сокак.

-У једном од најтрагичнијих и најтужнијих дана за Брчко, када је наш град остао без шесторо суграђана, а ваше породице без најмилијих, молим вас да примите изразе најдубљег саучешћа и истинског саосјећања за бол коју данас осјећа сваки становник Брчког - наводи се у телеграму, који је Милић упутио у своје и у име Скупштине.

Телеграм саучешћа упутио је и градоначелник Брчког Есед Кадрић у којем је истакао да је јутрос све становнике Брчког погодила трагедија каква се одавно не памти на овим просторима.

-Недостају ми ријечи којима бих као човјек исказао своје дубоко поштовање према страдалим, али и њиховим сродницима. Вјерујем да у овим тешким тренуцима за ваше фамилије, заједно са колегама из Владе и осталих институција Брчко дистрикта, дијелим бол за изгубљеним животима - навео је Кадрић.

Бошњачки члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић упутио је телеграм саучешћа градоначелнику Брчко дистрикта Еседу Кадрићу и породицама, поводом трагичне смрти шест људи у пожару у том граду.

-С дубоком тугом сам примио вијест о трагичној несрећи у Брчко дистрикту у којој је живот изгубило шестеро људи, а деветеро је повријеђено. Исказујем своје дубоко и искрено саучешће породицама настрадалих, Вама и свим грађанима дистрикта - навео је Џаферовић у телеграму.

Он је додао да је у мислима и молитвама с породицама настрадалих и да моли Бога да им подари снаге и стрпљења у овим болним и тешким тренуцима, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Пожар у породичној кући у брчанском насељу Суљагића сокак избио је јутрос у 6.20 часова.

У пожару у стамбеној кући погинуло је шесторо лица, а деветоро је повријеђено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана