Milovanović zadovoljan radovima u Hercegovini

Srna
Milovanović zadovoljan radovima u Hercegovini

BIJELjINA - Direktor javne ustanove "Vode Srpske" Miroslav Milovanović izjavio je danas u Trebinju da je zadovoljan rezultatima rada u Sektoru za upravljanje vodama oblasnim riječnim slivom Trebišnjice.

Milovanović i pomoćnik direktora za ekonomsko-finansijske poslove u ovom preduzeću Milan Trninić posjetili su danas Trebinje gdje su, zajedno sa pomoćnikom direktora za Sektor za upravljanje vodama oblasnim riječnim slivom Trebišnjice Brankom Čolićem, obišli radove na nekoliko lokacija na ovom području. 

Milovanović je sa saradnicima obišao radove na regulaciji odvodnog kanala "Oko", dionica od mosta na magistralnom putu Trebinje-Ljubinje do ušća u Trebišnjicu, za šta su "Vode Srpske" izdvojile 175.339 KM. 

Rukovodstvo ovo javne ustanove danas je obišlo i završene radove na regulaciji kanala Podgljivlje-Gradina-rijeka Trebišnjica, a u Hercegovini je završena i regulacija korita rijeke Sušice i dijela korita rijeke Jezerine. 

Milovanović je naglasio da "Vode Srpske", u skladu sa finansijskim mogućnostima, planiraju i realizuju projekte zaštite od poplava i zaštite voda u svim dijelovima Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana