Миловановић задовољан радовима у Херцеговини

Срна
Миловановић задовољан радовима у Херцеговини

БИЈЕЉИНА - Директор јавне установе "Воде Српске" Мирослав Миловановић изјавио је данас у Требињу да је задовољан резултатима рада у Сектору за управљање водама обласним ријечним сливом Требишњице.

Миловановић и помоћник директора за економско-финансијске послове у овом предузећу Милан Трнинић посјетили су данас Требиње гдје су, заједно са помоћником директора за Сектор за управљање водама обласним ријечним сливом Требишњице Бранком Чолићем, обишли радове на неколико локација на овом подручју. 

Миловановић је са сарадницима обишао радове на регулацији одводног канала "Око", дионица од моста на магистралном путу Трeбиње-Љубиње до ушћа у Требишњицу, за шта су "Воде Српске" издвојиле 175.339 КМ. 

Руководство ово јавне установе данас је обишло и завршене радове на регулацији канала Подгљивље-Градина-ријека Требишњица, а у Херцеговини је завршена и регулација корита ријеке Сушице и дијела корита ријеке Језерине. 

Миловановић је нагласио да "Воде Српске", у складу са финансијским могућностима, планирају и реализују пројекте заштите од поплава и заштите вода у свим дијеловима Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана