Kompanija "m:tel": Poručite "Samsung Galaxy" S21serije uz sjajne poklone

GS
Kompanija "m:tel": Poručite "Samsung Galaxy" S21serije uz sjajne poklone

BANjALUKA – Samo dan nakon što je kompanija "Samsung" predstavila "Galaxy" S21, S21+ i S21 Ultra, zainteresovani ove uređaje mogu da naruče putem sajta kompanije "m:tel" i dobiju sjajne poklone.

- Poručite prije svih " Galaxy S21 Ultra" i na poklon dobijate slušalice "Galaxy Buds Pro", a ako se opredijelite za  "Galaxy S21" ili "Galaxy S21+", "Samsung" vam poklanja slušalice "Galaxy Buds Live". U oba slučaja dodatni poklon je premijum uređaj  "Galaxy SmartTag " lokator – istakli su u kompaniji "m:tel" .

Rezervacije su moguće do 28.  januara ili do isteka zaliha, a detaljne uslove i upute za rezervaciju možete da pronađete na sajtu www.mtel.ba

Naglašavaju da nove "Samsung Galaxy" uređaje krase savršeni dizajn, kamere profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa vještina i najnapredniji procesor koji je ikada korišten u "Galaxy" uređajima.

- Kreirana prema načinu na koji korisnici sada žive, "Galaxy" S21 serija donosi izobilje savremenih inovacija, koje omogućavaju korisnicima da se izraze kao nikada do sada i dobiju najviše od svakog iskustva. Dodatno, svaki uređaj donosi povezanost, snagu i performanse kakve jedino "Samsung" može da pruži – istakli su u kompaniji "m:tel".

Pojašnjavaju da "Galaxy S21" donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displejem od 6.2 inča. 

" Galaxy S21+" dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija. "Galaxy S21 Ultra" najveći je uređaj iz " Galaxy" serije do sada, sa Dynamic AMOLED 2X displejem od 6.8 inča.

- Nova " Galaxy" S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimjetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. Trostruka kamera profesionalnog ranga na bazi vještačke inteligencije je dizajnirana za sve one prilike kada korisnici žele da imaju veću kontrolu nad sadržajem. " Galaxy S21 Ultra" dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere – naglasili su u "m:telu".

Takođe, nova " Galaxy" S21 serija nastavlja tradiciju "Samsung" kamera profesionalnog ranga, sa unapređenjima koja omogućavaju korisnicima svih nivoa vještine da kreiraju vrhunski foto i video sadržaj.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana