Компанија "m:tel": Поручите "Самсунг Galaxy" S21серије уз сјајне поклоне

ГС
Компанија "m:tel": Поручите "Самсунг Galaxy" S21серије уз сјајне поклоне

БАЊАЛУКА – Само дан након што је компанија "Самсунг" представила "Galaxy" S21, S21+ и S21 Ultra, заинтересовани ове уређаје могу да наруче путем сајта компаније "m:tel" и добију сјајне поклоне.

- Поручите прије свих " Galaxy S21 Ultra" и на поклон добијате слушалице "Galaxy Buds Pro", а ако се опредијелите за  "Galaxy S21" или "Galaxy S21+", "Самсунг" вам поклања слушалице "Galaxy Buds Live". У оба случаја додатни поклон је премијум уређај  "Galaxy SmartTag " локатор – истакли су у компанији "m:tel" .

Резервације су могуће до 28.  јануара или до истека залиха, а детаљне услове и упуте за резервацију можете да пронађете на сајту www.mtel.ba

Наглашавају да нове "Самсунг Galaxy" уређаје красе савршени дизајн, камере професионалног ранга за кориснике свих нивоа вјештина и најнапреднији процесор који је икада кориштен у "Galaxy" уређајима.

- Креирана према начину на који корисници сада живе, "Galaxy" S21 серија доноси изобиље савремених иновација, које омогућавају корисницима да се изразе као никада до сада и добију највише од сваког искуства. Додатно, сваки уређај доноси повезаност, снагу и перформансе какве једино "Самсунг" може да пружи – истакли су у компанији "m:tel".

Појашњавају да "Galaxy S21" доноси храбар нови дизајн са компактним дисплејем од 6.2 инча. 

" Galaxy S21+" долази са проширеним екраном од 6.7 инча, уз јачу батерију, одличну за маратонске гејмере и љубитеље серија. "Galaxy S21 Ultra" највећи је уређај из " Galaxy" серије до сада, са Dynamic AMOLED 2X дисплејем од 6.8 инча.

- Нова " Galaxy" S21 серија уводи Contour Cut камеру која се непримјетно стапа са металним оквиром уређаја, доносећи елегантан и упадљив изглед. Трострука камера професионалног ранга на бази вјештачке интелигенције је дизајнирана за све оне прилике када корисници желе да имају већу контролу над садржајем. " Galaxy S21 Ultra" долази са четвороструком задњом камером која се састоји од ултрашироке, широке и двоструке теле-фото камере – нагласили су у "m:telu".

Такође, нова " Galaxy" S21 серија наставља традицију "Самсунг" камера професионалног ранга, са унапређењима која омогућавају корисницима свих нивоа вјештине да креирају врхунски фото и видео садржај.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана