Kompanija "m:tel": Pametni sat - roditeljska veza sa djecom

GS
Kompanija "m:tel": Pametni sat - roditeljska veza sa djecom

BANjALUKA- Roditelji u svakom trenutku mogu da znaju gdje se njihova djeca nalaze i budu sa njima u kontaktu pomoću iKids watch 2 pametnog sata, posebno namijenjenog najmlađima, saopšteno je iz kompanije "m:tel".

- iKids watch 2 je GPS pametni sat sa kojim možete da ostvarite vezu sa svojom djecom ili primite SOS poruku upozorenja ukoliko su u nevolji. Pomoću ovog uređaja možete i da odredite "bezbjednu zonu" za igru i dobijete upozorenje ukoliko se dijete udalji iz nje - navode iz "m:tela".
Ovaj pametni sat može primati tekstualne poruke, ima opciju odlaznih i dolaznih poziva, a sve navedene opcije kontrolišu roditelji.
- Kombinujući ovaj pametni sat sa tarifom "Kombinuj:S Junior" namijenjenoj najmlađim "m:tel"korisnicima, dobijate savršenu komunikaciju sa vašom djecom. Kombinacija mjesečne pretplate i mogućnosti da svoj račun dopunite kao svaki drugi pripejd račun osigurava idealnu kontrolu troškova, a vaši mališani biće vam uvijek dostupni - poručuju iz "m:tela".
U "m:telu" ističu da je tarifa "Kombinuj:S Junior", sa mjesečnom pretplatom od 10 KM, odlična kombinacija sa iKids watch 2 dječijim satom, kojeg je u ovoj tarifi moguće kupiti po cijeni od 48 KM.
Više informacija o tarifnom modelu "Kombinuj:S Junior" ili o "aj kids voč tu" satu za djecu zainteresovani mogu dbiiti pozivom na broj 0800/50-000, a za onlajn narudžbe adresa je sajt kompanije www.mtel.ba.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana