Компанија "m:tel": Паметни сат - родитељска веза са дјецом

ГС
Компанија "m:tel": Паметни сат - родитељска веза са дјецом

БАЊАЛУКА- Родитељи у сваком тренутку могу да знају гдје се њихова дјеца налазе и буду са њима у контакту помоћу iKids watch 2 паметног сата, посебно намијењеног најмлађима, саопштено је из компаније "m:tel".

- iKids watch 2 је GPS паметни сат са којим можете да остварите везу са својом дјецом или примите СОС поруку упозорења уколико су у невољи. Помоћу овог уређаја можете и да одредите "безбједну зону" за игру и добијете упозорење уколико се дијете удаљи из ње - наводе из "m:tela".
Овај паметни сат може примати текстуалне поруке, има опцију одлазних и долазних позива, а све наведене опције контролишу родитељи.
- Комбинујући овај паметни сат са тарифом "Комбинуј:С Јуниор" намијењеној најмлађим "m:tel"корисницима, добијате савршену комуникацију са вашом дјецом. Комбинација мјесечне претплате и могућности да свој рачун допуните као сваки други припејд рачун осигурава идеалну контролу трошкова, а ваши малишани биће вам увијек доступни - поручују из "m:tela".
У "m:telu" истичу да је тарифа "Комбинуј:С Јуниор", са мјесечном претплатом од 10 КМ, одлична комбинација са iKids watch 2 дјечијим сатом, којег је у овој тарифи могуће купити по цијени од 48 КМ.
Више информација о тарифном моделу "Комбинуј:С Јуниор" или о "ај кидс воч ту" сату за дјецу заинтересовани могу дбиити позивом на број 0800/50-000, а за онлајн наруджбе адреса је сајт компаније www.mtel.ba.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана