Još 5.000 KM za gradnju Dnevnog centra u Kosovskoj Mitrovici

Srna
Foto: Srna

BRČKO- Skupština distrikta Brčko je na prijedlog poslanika SNSD-a uplatila 5.000 KM za izgradnju Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju "Podrži me - 9. januar" u Kosovskoj Mitrovici, rekao je Srni predsjednik banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.

Arlov je napomenuo da je ovo druga donacija distrikta nakon što je prije nekoliko mjeseci kabinet gradonačelnika Brčkog Siniše Milića donirao Odboru 10.000 KM.

"Hvala gradonačelniku, Vladi i Skupštini distrikta Brčko za veliku humanost i značajnu pomoć da završimo ovaj centar u Kosovskoj Mitrovici koji smo započeli prošle godine i damo ga djeci i mladima sa poteškoćama u razvoju i Udruženju roditelja žPodrži mež koje broji oko 150 djece i mladih", dodao je Arlov.

On je podsjetio da je izgradnja Dnevnog centra površine 714 metara kvadratnih veliki projekat Odbora čija je vrijednost oko 280.000 evra.

"Zahvaljujući humanosti Republike Srpske nadamo se da će ubrzo biti zaršen, a za njegov završetak potrebno nam je još nešto manje od 50.000 evra", rekao je Arlov.

On je pozvao sve u Republici Srpskoj da pomognu da bude završen, kako kaže, ovaj humani manastir na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana