Jош 5.000 KM за градњу Дневног центра у Косовској Митровици

Срна
Foto: Срна

БРЧКО- Скупштина дистрикта Брчко је на приједлог посланика СНСД-а уплатила 5.000 КМ за изградњу Дневног центра за дјецу са потешкоћама у развоју "Подржи ме - 9. јануар" у Косовској Митровици, рекао је Срни предсједник бањалучког Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов.

Арлов је напоменуо да је ово друга донација дистрикта након што је прије неколико мјесеци кабинет градоначелника Брчког Синише Милића донирао Одбору 10.000 КМ.

"Хвала градоначелнику, Влади и Скупштини дистрикта Брчко за велику хуманост и значајну помоћ да завршимо овај центар у Косовској Митровици који смо започели прошле године и дамо га дјеци и младима са потешкоћама у развоју и Удружењу родитеља жПодржи меж које броји око 150 дјеце и младих", додао је Арлов.

Он је подсјетио да је изградња Дневног центра површине 714 метара квадратних велики пројекат Одбора чија је вриједност око 280.000 евра.

"Захваљујући хуманости Републике Српске надамо се да ће убрзо бити заршен, а за његов завршетак потребно нам је још нешто мање од 50.000 евра", рекао је Арлов.

Он је позвао све у Републици Српској да помогну да буде завршен, како каже, овај хумани манастир на Косову и Метохији.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана