Plan Socijalista u dobojskoj regiji – 14 odbornika i 4 načelnička kandidata

G.S.
Plan Socijalista u dobojskoj regiji – 14 odbornika i 4 načelnička kandidata

Glavni koordinator za rad svih opštinskih i gradskih odbora Socijalističke partije /SP/ Predrag Tešić obavio je razgovore sa predstavnicima odbora partije u Izbornoj jedinici 5 – (Doboj, Teslić, Petrovo i Stanari).

Nakon razgovora sa socijalistima ove regije Tešić je istakao da je Socijalistička partija procentualno ostvarila najbolji rezultat u ovoj regiji na prošlim izborima, što dovoljno govori o pozicioniranosti partije među građanima ovog kraja.

„SP tradicionalno ostvaruje dobre rezultate u ovoj regiji. Imamo potpredsjednika Socijalističke partije i poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđana Todorovića iz Doboja koji je ostvario odličan rezultat na proteklim izborima, direktora Inspektorata Republike Srpske Dragutina Škrebića iz Teslića koji je jedan od najozbiljnijih kandidata za novog načelnika opštine Teslić na predstojećim Lokalnim izborima, ali i mlade snage kao što je Denis Stevanović, koji je zamjenik načelnika u opštini Stanari", istakao je Tešić.

On je još dodao da je SP jako ponosna na rad i angažman svih socijalista u ovoj izbornoj jedinici.

„Zahvaljujući snazi partije i našim kvalitetnim lokalnim lidera, postavili smo visoke, ali realne ciljeve da u ovoj regiji imamo 14 odbornika i 4 načelnička kandidata", poručio je Tešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana