План Социјалиста у добојској регији – 14 одборника и 4 начелничка кандидата

Г.С.
План Социјалиста у добојској регији – 14 одборника и 4 начелничка кандидата

Главни координатор за рад свих општинских и градских одбора Социјалистичке партије /СП/ Предраг Тешић обавио је разговоре са представницима одбора партије у Изборној јединици 5 – (Добој, Теслић, Петрово и Станари).

Након разговора са социјалистима ове регије Тешић је истакао да је Социјалистичка партија процентуално остварила најбољи резултат у овој регији на прошлим изборима, што довољно говори о позиционираности партије међу грађанима овог краја.

„СП традиционално остварује добре резултате у овој регији. Имамо потпредсједника Социјалистичке партије и посланика у Народној скупштини Републике Српске Срђана Тодоровића из Добоја који је остварио одличан резултат на протеклим изборима, директора Инспектората Републике Српске Драгутина Шкребића из Теслића који је један од најозбиљнијих кандидата за новог начелника општине Теслић на предстојећим Локалним изборима, али и младе снаге као што је Денис Стевановић, који је замјеник начелника у општини Станари", истакао је Тешић.

Он је још додао да је СП јако поносна на рад и ангажман свих социјалиста у овој изборној јединици.

„Захваљујући снази партије и нашим квалитетним локалним лидера, поставили смо високе, али реалне циљеве да у овој регији имамо 14 одборника и 4 начелничка кандидата", поручио је Тешић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана