Na poklon 40 lopti za najmlađe selekcije

G.S.
Foto: pravdabl.com

MRKONjIĆ GRAD - U Mrkonjić Gradu je sve više pojedinca, udruženja i kolektiva koji pomažu rad Omladinske škole fudbala Fudbalskog kluba Sloboda Nova Banka.

Tako je predsjednik Savjeta roditelja Omladinske škole fudbala Blaško Kaurin i delagat Skupštine FK Sloboda Nova Banka, školi pokloni 40 fudbalskih lopti koje će biti raspoređene za rad sa polaznicima škole u Mrkonjić Gradu, Ribniku i Jezeru.

Inače, Kaurin je aktuelni potpredsjednik Skupština opštine Mrkonjić Grad i odnedavno i predsjednik Savjeta roditelja pri Omladinskoj školi fudbala. On se na ovaj korak, kaže odlučio kako bi dao svoj doprinos uspješnom radu škole fudbal, gdje trenira i njegov dječak Marko.

Sportski direktor škole fudbala Fudbalskog kluba Sloboda Nova Banka Dušan Mokan, zadovoljan je poklonom koji je od velike važnosti za rad škole.

-Uprava i stručni štab FK Sloboda Nova Banka zahvalni su na poklonu gospodinu Blašku Kaurinu. Lopte su nam dobro došle za rad sa pjetlićima i i polazanicima škole fudbala u Mrkonjić Gradu, Ribniku i Jezeru – kaže Mokan.

U rad Omladinske škole fudbala Fudbalskog kluba Sloboda Nova Banka uključeno je oko 300 dječaka i djevojčica. Osim u Mrkonjić Gradu, škola ima i odjeljenja u Ribniku i opštini Jezero, prenosi portal pravdabl.com.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana