На поклон 40 лопти за најмлађе селекције

Г.С.
Foto: pravdabl.com

МРКОЊИЋ ГРАД - У Мркоњић Граду је све више појединца, удружења и колектива који помажу рад Омладинске школе фудбала Фудбалског клуба Слобода Нова Банка.

Тако је предсједник Савјета родитеља Омладинске школе фудбала Блашко Каурин и делагат Скупштине ФК Слобода Нова Банка, школи поклони 40 фудбалских лопти које ће бити распоређене за рад са полазницима школе у Мркоњић Граду, Рибнику и Језеру.

Иначе, Каурин је актуелни потпредсједник Скупштина општине Мркоњић Град и однедавно и предсједник Савјета родитеља при Омладинској школи фудбала. Он се на овај корак, каже одлучио како би дао свој допринос успјешном раду школе фудбал, гдје тренира и његов дјечак Марко.

Спортски директор школе фудбала Фудбалског клуба Слобода Нова Банка Душан Мокан, задовољан је поклоном који је од велике важности за рад школе.

-Управа и стручни штаб ФК Слобода Нова Банка захвални су на поклону господину Блашку Каурину. Лопте су нам добро дошле за рад са пјетлићима и и полазаницима школе фудбала у Мркоњић Граду, Рибнику и Језеру – каже Мокан.

У рад Омладинске школе фудбала Фудбалског клуба Слобода Нова Банка укључено је око 300 дјечака и дјевојчица. Осим у Мркоњић Граду, школа има и одјељења у Рибнику и општини Језеро, преноси портал pravdabl.com.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана