Izgrađena garaža u vrijednosti 100.000 KM u Kotor Varošu

Srna
Izgrađena garaža u vrijednosti 100.000 KM u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ - U Kotor Varošu je izgrađena garaža površine 360 metara kvadratnih u krugu Doma zdravlja "Sveti Pantelejmon" u vrijednosti 100.000 KM, zahvaljujući donaciji preduzeća "Mehaničke konstrukcije" i podršci opštine.


"Mehaničke konstrukcije" su izgradile željeznu konstrukciju vrijednu 50.000 KM, opština Kotor Varoš je finansirala podizanje betonske ploče u vrijednosti 30.000 KM, a Dom zdravlja je sa 20.000 KM finansirao postavku krovne konstrukcije i asfaltiranje 90 metara kvadratnih betonskog trotoara.

Direktor preduzeća "Mehaničke konstrukcije" Luka Sibio rekao je da je Kotor Varoš dobio savremen objekat Doma zdravlja i da je njihova želja bila da se uključe u realizaciju jednog projekta.

"U našem preduzeću je veliki broj korisnika usluga Doma zdravlja i sa zadovoljstvom smo prihvatili prijedlog da finansiramo izgradnju spoljašnje garaže za potrebe obnovljenog voznog parka", naglasio je Sibio.

Direktor kotorvaroškog Doma zdravlja Vladimir Bibić istakao je da je samo u prošloj godini uloženo više od 600.000 KM u razne projekte, a u protekle četiri godine oko četiri miliona KM.

"Od oktobra smo povećali plate i nadamo se da ćemo taj trend nastaviti i u ovoj godini", naveo je Bibić.

Kotorvaroški Dom zdravlja je jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova koje nemaju finansijske probleme i sve obaveze izmiruju na vrijeme. 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana