Izdato pet prekršajnih naloga

Srna
Izdato pet prekršajnih naloga

BANjALUKA- Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su pet prekršajnih naloga nakon kontrola priređivača igara na sreću koje su sprovedene tokom protekle sedmice.

Kontrolisani su priređivači igara na sreću u Brodu, Modriči, Laktašima, Doboju, Prnjavoru, Novom Gradu, Kozarskoj Dubici, Srpcu, Tesliću, Nevesinju, Trebinju, Bijeljini, Zvorniku, Mrkonjić Gradu i Čelincu.

Inspektori su utvrdili nepravilnosti u ugostiteljskom objektu "Melodi" u Čelincu, kafe baru "Mišelin" u Bijeljini, kafe baru "Bojami" u Zvorniku, igraonici "Marvel" u Trebinju, te u poslovnom prostoru u Brodu.

Iz Republičke uprave za igre na sreću saopšteno je da će inspektori i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama, sa posebnim naglaskom na one koji ne poštuju propise, biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana