Gradska galerija u Bijeljini: Humanitarna izložba slika Nataše Milić

Srna
Gradska galerija u Bijeljini: Humanitarna izložba slika Nataše Milić

BIJELjINA - U Gradskoj galeriji u Bijeljini danas je otvorena humanitarna izložba slika autorke Nataše Milić Doli iz Bijeljine, a sav prihod od prodaje umjetničkih slika namijenjen je djevojčici čija je majka Cica Vujić preminula u aprilu ove godine u 29. godini.

Milićevoj je ovo četvrta po redu samostalna izložba, a druga koja ima humanitarni karakter.

“S obzirom da je oktobar mjesec posvećen borbi protiv raka dojke, željela sam da na svoj način, izložbom, poručim ženama da misle na sebe i svoje zdravlje, te redovno odlaze na preglede”, rekla je Milićevam koja je i kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljine na listi SDS Semberija Mićo Mićić.

Tehnike koje najčešće koristi Milićeva jesu akril, akrilni sprejovi, markeri i rapidografi.

“Želim da budem u stranci gdje mogu da pomognem i pružim šansu mladima, pogotovo onima poput mene, pošto nisam klasik umjetnik, nego sam malo drugačija”, rekla je Milićeva i dodala da je predsjednik stranke i aktuelni gradonačelnik radi mnogo na promovisanju i podršci kulture i umjetnosti u Bijeljini.

U Gradskoj galeriji ova humanitarna izložba biće otvorena dva dana, a izloženo je 30-ak radova koji mogu da se kupe po cijeni od 70 do 150 KM.

Nataša Milić Doli po zanimanju je magistar farmacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana