Đokić: Podrška Rankiću za izbor za načelnika Bratunca

Srna
Đokić: Podrška Rankiću za izbor za načelnika Bratunca

SREBRENICA- Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je danas da ova partija podržava kandidaturu nezavisnog kandidata Srđana Rankića za načelnika opštine Bratunac na izborima koji će biti održani u toj opštini u nedjelju, 5. februara.

Đokić je istakao da je Rankić bio koalicioni partner ove partije na prošlim oktobarskim izborima i da je šteta što je došlo do njegovog opoziva sa mjesta načelnika Bratunca jer to znači gubitak godinu dana dragocjenog vremena za razvoj te opštine.

"Iz svega treba da bude izvučena pouka u interesu građana Bratunca", poručio je Đokić danas u Srebrenici.

On je rekao da njegova partija nije učestvovala u formiranju vlasti na nivou BiH, ali da se nada da će kao koalicioni partneri biti uključeni u dalju podjelu vlasti, kao i na nivou Republike Srpske.

Đokić je pozdravio formiranje vlasti i rekao da je dobro da se konstituiše na svim nivoima i da se posveti radu i rješavanju životnih pitanja značajnih za građane.

Osvrćući se na inicijativu za opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, Đokić je ocijenio da je evidentno da on od početka svog mandata opstruiše skupštinsku većinu i koči razvoj grada. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana