Ђокић: Подршка Ранкићу за избор за начелника Братунца

Срна
Ђокић: Подршка Ранкићу за избор за начелника Братунца

СРЕБРЕНИЦА- Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић рекао је данас да ова партија подржава кандидатуру независног кандидата Срђана Ранкића за начелника општине Братунац на изборима који ће бити одржани у тој општини у недјељу, 5. фебруара.

Ђокић је истакао да је Ранкић био коалициони партнер ове партије на прошлим октобарским изборима и да је штета што је дошло до његовог опозива са мјеста начелника Братунца јер то значи губитак годину дана драгоцјеног времена за развој те општине.

"Из свега треба да буде извучена поука у интересу грађана Братунца", поручио је Ђокић данас у Сребреници.

Он је рекао да његова партија није учествовала у формирању власти на нивоу БиХ, али да се нада да ће као коалициони партнери бити укључени у даљу подјелу власти, као и на нивоу Републике Српске.

Ђокић је поздравио формирање власти и рекао да је добро да се конституише на свим нивоима и да се посвети раду и рјешавању животних питања значајних за грађане.

Осврћући се на иницијативу за опозив градоначелника Бијељине Љубише Петровића, Ђокић је оцијенио да је евидентно да он од почетка свог мандата опструише скупштинску већину и кочи развој града. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана