Велико интересовање за циркус на леду 17. јануара у Бањалуци

nezavisne.com
Велико интересовање за циркус на леду 17. јануара у Бањалуци

Бањалука - Интересовање публике за гостовање Московског циркуса у граду на Врбасу, које је заказано за 17. јануар у 19 часова, у Спортској дворани "Борик", је велико, потврђују организатори.

Свјетска атракција, која ће у оквиру Европске турнеје покушати да с ногу обори и бањалучку публику, представиће се спектакуларним костимима, динамичним и вртоглавим циркуским тачкама на леду и кловновским скечевима.

Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено с акробатиком на клизаљкама.

Фантастична трупа представља врхунску екстраваганцију и аутентичну умјетност циркуса, па је с правом упоређују с најпознатијим свјетским циркусом - "Cirque Du Soleil".

Овом приликом током представе биће изведене и тачке на клизаљкама висине 60 центиметара, што представља посебан куриозитет приликом њиховог извођења програма широм свијета.

Трупа која је стекла титулу једног од водећих свјетских циркуса, чији су сви чланови завршили циркуску академију у Руској Федерацији, наступала је пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља свијета.

Настао 1964. године као први спектакл те врсте, Московски циркус на леду и данас примјењује стандарде потребне за спектакуларно извођење представа овакве врсте, али и унапређује извођење тачака.

У Републику Српску долазе из Србије, гдје ће због великог интересовања публике наступити у три града - Београду, Новом Саду и Чачку, иако су првобитно планирани наступи само у Београду и Новом Саду.

Цијене улазница које се могу купити у дворани "Борик" и на Тргу Крајине износе 20, 30 и 40 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана