Возач аутобуса мајку са болесним дјететом одвезао у Хитну

faktor.ba
Возач аутобуса мајку са болесним дјететом одвезао у Хитну

Сарајево - Да сви, прије свега, морамо бити људи потврђује примјер возача аутобуса ГРАС-а Едина Бећиревића, који је без имало размишљања притекао у помоћ жени са тешко болесним дјететом и одвезао их до Хитне помоћи.

Како пише "Фактор", позивајући се на изворе из ГРАС-а, возач Бећиревић који је возио на линији Рајловац – Жељезничка станица, у моменту док се аутобус налазио на окретници Рајловац, уочио је жену која је у наручју држала дијете и дјевојчицу која је стајала поред ње, видно узнемирене и уплашене.

На питање да ли може да им помогне, жена му је одговорила да чека неког од чланова своје породице како би одвезли дијете до Хитне помоћи, али се он није појавио.

С обзиром на то да се радило о болесном дјетету којем је требала хитна љекарска помоћ, позвао је Хитну помоћ, али су му рекли да тренутно немају ни једно возило које би послали на мјесто догађаја.

Без пуно размишљања, након што је обавијестио диспечера, возач је превезао мајку са дјететом до Хитне помоћи, те позвао љекаре да преузму болесно дијете.

Овакав гест возача, путници који су се налазили у аутобусу, свесрдно су подржали, уз коментар да овај и сличне примјере требамо сви слиједити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана