Нови подови у школи у Скеланима

Срна
Нови подови у школи у Скеланима

Сребреница - У сребреничкој општини школе су спремне за почетак другог полугодишта и нормално одржавање наставе, а у току зимског распуста у Основној школи “Коста Тодоровић” у Скеланима извршена је замјена дотрајалих и постављање нових подова у шест учионица.

Директор школе Сања Моћевић каже да је међу четири школе, за које је Министарство просвјете и културе Републике Српске обезбиједило средства за дјелимичну санацију у току распуста, била и школа у Скеланима.

“Обезбијеђено је 6.000 КМ за уклањање дотрајалих и постављање нових подова у шест учионица. Учионице су сада уређене за извођење наставе”, каже Моћевићева.

Она је истакла да је обезбијеђено довољно огрева за загријавање школе и да је организован превоз за ученике који путују до школе.

“Од првог радног дана у другом полугодишту ученици ће почети да спремају програм за школску славу - Светог Саву и припреме за учешће на свим такмичењима за основце”, појашњава Моћевићева.

Она каже да је Основна школа “Коста Тодоровић” у Скеланима укључена у реализацију пројекта “Доситеј” и истраживање “ТИМСС 2019”, које се спроводи у области природних наука за ученике четвртог разреда на нивоу БиХ.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана