Kozarska Dubica: Kružni tok poklon gradu

D. S.
Kozarska Dubica: Kružni tok poklon gradu

Kozarska Dubica - Vodeća mljekara na tržištu BiH "Mlijekoprodukt", koja posluje u okviru regionalnog lidera "Imleka", jubilarnu, dvadesetu godinu postojanja i rada zaokružila je donacijom sredstava za izgradnju kružnog toka u opštini Kozarska Dubica.

Otvaranjem novog kružnog toka, čija je vrijednost izgradnje 43.000 KM, nastavljen je niz projekata koje je "Mlijekoprodukt" realizovao od sredstava namijenjenih za proslavu jubileja koja su preusmjerena u društveno odgovorne aktivnosti.

Načelnik Kozarske Dubice Radenko Reljić zahvalio je ovoj kompaniji na donaciji i dodao da će izgradnja kružnog toka u samom centru grada, na veoma frekventnoj lokaciji, riješiti problem gužve u saobraćaju.

- Ponosni smo na rad i uspjehe kompanije koja na najbolji način promoviše ime našeg grada u zemlji i regionu - kazao je Reljić.

U "Mlijekoproduktu" kažu da su zadovoljni brojnim realizovanim donacijama i kampanjama u protekloj godini.

- Opredjeljenje "Mlijekoprodukta" bilo je da umjesto organizovanja proslave povodom 20 godina postojanja mljekare, sredstva preusmjerimo u donacije. Drago nam je što smo bili u prilici da djelujemo na probleme lokalne zajednice s ciljem njihovog rješavanja - rekao je marketing menadžer "Mlijekoprodukta" Vlado Sandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana