Сваки астро знак има свој анђела чувара: Погледајте који је ваш заштитник и шта он говори о вама

ГС
Сваки астро знак има свој анђела чувара: Погледајте који је ваш заштитник и шта он говори о вама

Анђели зодијака вам могу помоћи да боље разумете свој хороскопски знак и како он утиче на животни пут и сврху душе. Они заправо говоре о унутрашњим особинама.

Ован

Арханђел Камајел бди над Овном и доноси самосвест и самопоуздање. Особе рођене у знаку Овна обично су друштвене, импулсивне и пуне идеја. Ован има кратак фитиљ, брзо се наљути, али у идућем тренутку све лако заборавља.
Бик

Арханђел Хагијел везује се за Бика. Бик је земљани знак и воли материјалну удобност и луксуз. Усклађен је с природом, практичан је и његова животна лекција је усавршавање стрпљивости.
Близанци

Арханђел Рафаел бди над звездом Близанаца. Арханђел Рафаел је анђео оздрављења. Особе рођене у овом знаку су изузетно надарене и паметне. Имају бескрајну жеђ за знањем и увек су знатижељне.
Рак

Арханђел Габријел влада знаком Рака. Када је у питању Рак све је повезано с балансирањем свих емоција на сваком нивоу. Односи су врло важни за Рака, али његове емоције често га терају да буде неповерљив.


Лав

Арханђел Михаило бди над Лавом. Особе рођене у овом знаку су великодушне и отворене. Такмичарски су расположене и засигурно желе да победе. Њихова најбоља особина је њихова способност да буду индивидуални, а истовремено су одани и великодушни према онима које воле.


Девица

Арханђел Рафаел је владар знака Девице и дарује им учинковитост и аналитички ум. Позитивне особине овог знака могу се наћи у њиховој поузданој природи. Девице нису особе које осуђују и воле радити мирно 'иза сцене'.


Вага

Арханђел Хагијел је владар Ваге, а особе рођене у овом знаку су дипломатичне и хармоничне. Вага може да види обе стране проблема што је понекад може довести до неодлучности. Такође је позната по својим логичким способностима. Има јак интелект и велико срце и комуникација јој је врло важна.


Шкорпија

Арханђел Азрајел и Камајел владају звездом Шкорпије. Они који су под њиховим утицајем имају снажну и интензивну личност. Врло су одани и имају снажан осећај одговорности.


Стрелац

Арханђел Задкијел влада над звездом овог знака. Стрелци рођени под његовим утицајем су оптимистични, знатижељни и увек спремни за нову авантуру. Често су филозофи и учитељи, уживају делити своја мишљења с другима. Они не воле да им се говори шта требају учинити.


Јарац

Арханђел Асаријел влада кућом Јарца. Они под његовим утицајем су опрезни и одговорни у свему што предузимају. То је знак који жели статус и високу позицију у свету, стога је друштвено прихватање од велике важности за Јарце. Имају најозбиљнију намеру да постигну своје циљеве.


Водолија

Арханђели Уријел и Касијел владају знаком Водолије. Водолије су прогресивне, отворене и хуманитарци. Водолија може деловати другима хладна и непријатна. Али она делује за највеће добро које је у људском интересу.


Рибе

Арханђели Асаријел и Задкијел владају звездом овог знака. Рибе су великодушне, симпатичне и саосећајне, иако због своје осетљиве природе могу бити раздражљиве и понекад склоне претеривању. Рибе су сналажљиве, инспиративне и маштовите. Оне су врло осетљива бића која јако добро разумеју људе, пише Атма.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана