Хороскопски знаци који немају среће у љубави: Ево због чега они увијек наилазе на препреке

ГС
Foto: Илустрација

Да ли се осјећате као да вам је љубав увијек ван домашаја? Можда за то кривите лошу срећу или лош тајминг. Али шта ако и звијезде играју улогу?

Астрологија сугерише да би ваш хороскопски знак могао утицати на ваше романтично путовање више него што мислите.

Ован

Ован, страствени ватрени знак, познат је по свом авантуристичком духу и независној природи. Иако их ове особине чине узбудљивим партнерима, оне такође могу довести до импулсивних одлука и страха од посвећености. Овнови се могу борити да уравнотеже своју жељу за слободом са потребом за емоционалном везом.

Бик

Бик, постојан земљани знак, цијени стабилност и сигурност изнад свега. Међутим, њихова тврдоглавост и невољност да се промијене могу створити изазове у односима. Појединци у знаку Бика могу бити тешко да направе компромис или се прилагоде потребама свог партнера, што доводи до сукоба и неспоразума.

Близанци

Близанци, радознали ваздушни знак, познати су по својој брзој духовитости и шарму. Међутим, њихова двострука природа их такође може учинити неодлучнима и склоним промјенама расположења. Близанци могу да се боре да одрже дугорочне везе због своје немирне природе и страха од досаде.

Шкорпија

Шкорпија, интензиван водени знак, познат је по својој страсти и дубини емоција. Међутим, њихова склоност ка љубомори и посесивности може створити борбу за моћ у везама. Шкорпијама може бири тешко да у потпуности вјерују својим партнерима, што доводи до осјећаја несигурности и параноје, пише Астро Талк. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана