Ретроградни Меркур се примиче крају: За ова четири знака хороскопа слиједе успјеси

Г.С.
Ретроградни Меркур се примиче крају: За ова четири знака хороскопа слиједе успјеси

Како се овај турбулентни период, који се завршава 25. априла, ближи крају, четири хороскопска знака коначно могу да одахну због надолазећих промјена

Сваки пут када се Меркур нађе у својој ретроградној фази, многи од нас осјете талас анксиозности због могућ́их неспоразума, проблема или кварова у комуникацији. Али како се овај турбулентни период, који се завршава 25. априла, ближи крају, четири хороскопска знака коначно могу да одахну због надолазећ́их промјена, преноси Ало.

БИК

За Бикове, који цијене стабилност и поузданост, ретроградни Меркур може бити посебно изазован период, посебно када су у питању финансије и личне вриједности. Како се овај период ближи крају, Бик може очекивати постепено ублажавање финансијских турбуленција. Са доласком стабилнијег периода, требало би да искористе сваку прилику за организовање финансија и планирање будуćих инвестиција.

БЛИЗАНЦИ

Близанци, знак којим влада Меркур, осјећ́ају сваки ретроградни циклус интензивније од других знакова. Проблеми у комуникацији, збрка у плановима и неспоразуми са блиским људима могу створити фрустрацију. Крај ретроградног Меркура им доноси побољшање комуникацијских вјештина, што им отвара пут за ефикасније и јасније изражавање мисли и идеја.

ВАГЕ

Ваге, које теже хармонији и равнотежи, могу открити да су њихови међуљудски односи посебно осјетљиви током ретроградног Меркура. Завршетак ретроградног циклуса за Вагу значи смањење напетости и побољшање односа са партнерима и колегама. Овај период треба искористити за рјешавање несугласица и обнављање старих веза.

СТРИЈЕЛЦИ

Стријелци, познати по свом оптимизму и жељи да прошире своје видике, могу се осјећ́ати као да заостају током ретроградног Меркура, посебно у погледу каријере и образовања. Са приближавањем овог турбулентног периода, Стријелце може очекивати убрзање у свом професионалном развоју и образовним напорима. Било да се ради о учењу нових вјештина или покретању нових пројеката, сада је идеално време за акцију.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана