Хороскоп за 22. април

Г.С.
Хороскоп за 22. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

 

Ован

Ако вам је стало до сусрета с једном особом, немојте оклијевати. Потрудите се да створите љубавну атмосферу. Пажљиво размислите о алтернативним рјешењима која вам стоје на располагању. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке. Важно је да сачувате присебност духа.

Бик

Употребљавате сувише строге критеријуме при процјени нечијег понашања. Неправедно критикујете вољену особу. Морате да имате довољно храбрости да бисте прихватили одговорност за оно што сте учинили. Ситуација ће се ријешити, нема разлога за забринутост. Сачувајте самопоуздање и присебност духа.

Близанци

Употријебите неке скривене адуте у намјери да очарате партнера. Све је дозвољено ако прија заједничком укусу. Помисао да се налазите за велики корак испред других дјелује подстицајно и узбудљиво. Дјелујете амбициозно. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Рак

Вољена особа игнорише ваше идеје и покушава да вас наведе на своје планове. Не можете да се договорите о основним стварима. Не успијевате да предвидите нечији одговор на задату тему или да успоставите добар однос у комуникацији са сарадницима. Пријаће вам витаминска исхрана и већа количина течности.

Лав

Партнер има необичне идеје и одбија да саслуша ваше примједбе. Очекујете брз или лак расплет догађаја. Потребно је да се дистанцирате у односу на различите непријатности, понекад треба стварати у креативној тишини и мимо радозналих погледа. Обратите пажњу на здравији начин исхране, избјегавајте лоше навике.

Дјевица

Важно је да се налазите у позитивном окружењу. Пажљивије бирајте друштво за излазак или интимно повјеравање. Немојте дозволити да се неспоразум негативно одрази на вашу концентрацију или да вас неко улови у замку. Сачувајте присебност духа и јаку вољу.

Вага

Ваш понос избија на површину и то представља позитиван предзнак у љубавном дијалогу. Умијете да наметнете своје жеље. Немојте дозволити да неко сумња у ваше знање или професионалне способности. Важно је да поштујете важећи протокол. Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Шкорпија

Имате утисак да партнер упорно прикрива извјесне детаље или истину што додатно утиче на ваше мрзовољно расположење. Нема потребе да оптужујете друге за свој пословни неуспјех, не будите неправедни према особи чије намјере не познајете довољно. Избјегавајте сувише напорне или стресне ситуације.

Стријелац

Планирајте интересантну забаву у одабраном друштву. Све се може када постоји добра воља и заједнички склад. Налазите се у доброј психофизичкој форми. Успјех је могуће остварити у комбинацији професионалних манира, искуства и скривених адута. Пријаће вам активна улога на различитим странама, зрачите позитивном енергијом.

Јарац

Ако су ваша осјећања у складу с гласом разума, поступите као што вам налаже савјест. Нема разлога да осјећате кривицу. Утисак који имате у вези с једном особом потврдиће се као исправан. Понекад је тешко објаснити прави узрок или посљедицу. Пријаће вам забавни садржаји и релаксација.

Водолија

Добро сте расположени, нема разлога да измичете пред љубавним сигналима. Приуштите себи неку омиљену забаву. Имате добру процјену различитих могућности на пословној сцени и умијете да дјелујете сугестивно на околину. Налазите се у сјајној психофизичкој фази.

Рибе

Немојте дозволити да вас неко заварава. Потребни су вам бољи критеријуми при избору новог друштва или забаве. Осјећате негативно расположење у кругу сарадника, сачувајте присебност у сусрету са особом која подрива ваш пословни статус. Потрудите се да побољшате своју концентрацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана