"Немојте то ни да покушате": 3 савјета за особе које су у вези са овим хороскопским знаком

Agencije
"Немојте то ни да покушате": 3 савјета за особе које су у вези са овим хороскопским знаком

Ако сте којим случајем удати за Стријелца или сте за сада само у вези, вјероватно сте и сами по природи енергична особа…

Ипак, ваш партнер је један од најзабавнијих, најпаметнијих и најгласнијих знакова зодијака. Али како припитомити њихово дивље срце?

Па, тајна се крије само у једној реченици - немојте то ни покушавати. Стрелци имају навику да живе у својим тијелима интензивније од других знакова зодијака. Док су интелектуално заиста испуњени, они своје податке обрађују кинестетски. Ако желите да задржите љубав у вези или браку, све што треба да урадите је да убрзате свој пулс - идите у заједничке шетње, бавите се спортом и уживајте на отвореном, али се пазите њихове такмичарске стране – иако вас воле, они желе да побиједе.

Пар који путује заједно остаје заједно, макар у случају када је једно од њих Стријелац. Стријелци су по природи авантуристи и ништа их не одушевљава више од доброг старог путовања - они то гледају као вријеме које проводите заједно, прилику за уживање у музици, локацијама и храни. Ако су превише дуго на једном мјесту, Стрелчеви постају нервозни, што утиче на сваки аспект њиховог живота, укључујући брак и везе. Када су у покрету, они су мирни и уживају у сваком аспекту живота.

Као један од најдуховитијих знакова зодијака, Стрелац вас може боцнути у правом тренутку, када најмање очекујете. Иако воле да буду у центру пажње, Стријелчеви воле и партнера у комедији коју стварају. Слободно одговорите на њихово боцкање саркастичним коментарима, али немојте бити злокобни и доживјећете праву романсу, пише Мари Клер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана