Немојте им се наћи на путу: Ово су најопакије жене Зодијака

ГС
Foto: Илустрација

Одређене особине их издвајају из гомиле, али је могућ́е да иду у правцу „лоших“ карактера.

Ако им се „станете на пут“ ове жене ће брзо смислити план за ваше уништење

Први на нашој листи је ватрени Ован, познат по својој смјелости и грубости. Ове жене се не плаше да преузму контролу и прихвате своје унутрашње негативне вибрације. Са магнетичном личношћу, жене Овнови одишу самопоуздањем које је тешко игнорисати. Ован је ватрени знак који распламсава страст у свим животним ситуацијама.

Лавови, величанствени лавови Зодијака, са лакоћом уживају у рефлекторима. Самоувјерене, харизматичне и увијек спремне да заблистају, жене Лавови су оличење опаке енергије. Својим осјећајем за драму и великодушним духом, Лавице освајају све око себе. Њихов снажан осјећај за сопствене квалитете чини их природним вођама, који зраче краљевским шармом.

Ово је водени знак са интензитетом који се не може занемарити. Жене Шкорпија посједују мистериозну привлачност која привлачи људе где год да се појаве.

Њихову лошу страну личности одликују одлучност и оштра интуиција, што их чини моћним силама на које треба рачунати. Истражите дубине Шкорпије и открићете магнетски и задивљујући дух.

Жене Стријелци су слободни духови Зодијака, прихватају авантуру раширених руку. Познате по свом оптимизму и неустрашивом приступу животу, ове опасне девојке доносе осјећај радости и спонтаности гдје год да дођу. Стријелци теже изванредном и инспиришу све око себе.

Јарчеви су амбициозни чланови Зодијака, који се стално пењу ка успеху. Зла атмосфера жене Јарца потиче од њихове непоколебљиве одлучности и снажне радне етике. Практични и утемељени, зраче тихом снагом која изазива поштовање. Јарци су архитекти своје судбине, грациозно креирајући пут ка успјеху.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана