Стигао је нови "Steam"

Агенције
Стигао је нови "Steam"

Још од када је званично најављен нови изглед "Steam" библиотеке, почетком ове године, велики број ПЦ играча је са нестрпљењем чекао да дође тај дан.

Разлог за то је чињеница да је  "Steam" протеклих деценију и по увео бројне новине и побољшања, али када је у питању изглед и кориснички интерфејс, то се практично није мијењало 15 година.

Е па, тај дан је коначно дошао и пред нама је нова "Steam" библиотека, додуше у бета фази. Али, та бета није затворена и свако ко жели може у њој да учествује.

Довољно је само да отворите "Steam", одете на дугме "Steam" у лијевом углу клијента, па затим на подешавања (Settings) и под првим језичком Account, доле десно изаберете да желите да партиципирате у бети, након чега ће вам се "Steam" апдејтовати и рестартовати, и то је то, сада имате нови "Steam".

Прије свега, потпуно нови изглед "Steam" библиотеке. Сада свака игра у листи лијево има своју иконицу и игре можете претраживати по огромном броју опција и тагова, што ће вам знатно олакшати сналажење.

Не само да ће вам олакшати претраживање, већ ће вам и омогућити да правите колекције и групе од ваших игара, како бисте их боље и прегледније организовали, али и планирали ваше играње.

Ту су и потпуно нове стране игара, које сада заузимају велики простор са десне стране и пружају обиље информација о игри, попут вијести, обраћања девелопера, апдејта за игре, садржаја које праве играчи…
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана