Stigao je novi "Steam"

Agencije
Stigao je novi "Steam"

Još od kada je zvanično najavljen novi izgled "Steam" biblioteke, početkom ove godine, veliki broj PC igrača je sa nestrpljenjem čekao da dođe taj dan.

Razlog za to je činjenica da je  "Steam" proteklih deceniju i po uveo brojne novine i poboljšanja, ali kada je u pitanju izgled i korisnički interfejs, to se praktično nije mijenjalo 15 godina.

E pa, taj dan je konačno došao i pred nama je nova "Steam" biblioteka, doduše u beta fazi. Ali, ta beta nije zatvorena i svako ko želi može u njoj da učestvuje.

Dovoljno je samo da otvorite "Steam", odete na dugme "Steam" u lijevom uglu klijenta, pa zatim na podešavanja (Settings) i pod prvim jezičkom Account, dole desno izaberete da želite da participirate u beti, nakon čega će vam se "Steam" apdejtovati i restartovati, i to je to, sada imate novi "Steam".

Prije svega, potpuno novi izgled "Steam" biblioteke. Sada svaka igra u listi lijevo ima svoju ikonicu i igre možete pretraživati po ogromnom broju opcija i tagova, što će vam znatno olakšati snalaženje.

Ne samo da će vam olakšati pretraživanje, već će vam i omogućiti da pravite kolekcije i grupe od vaših igara, kako biste ih bolje i preglednije organizovali, ali i planirali vaše igranje.

Tu su i potpuno nove strane igara, koje sada zauzimaju veliki prostor sa desne strane i pružaju obilje informacija o igri, poput vijesti, obraćanja developera, apdejta za igre, sadržaja koje prave igrači…
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana