Сони спрема мистериозни телефон

ГС
Foto: Илустрација

Компанија Сони је, према свим најавама, завршила са представљањем својих телефона за ову годину. Међутим, на Geekbench је освануо нови, али мистериозни Сони телефон.

Geekbench је одлична платформа када желимо да видимо шта нас од нових модела очекује у предстојећем периоду, јер се на овом листингу телефони појављују и до неколико мјесеци прије него што буду представљени. У овом случају, нови телефон компаније Сони би могао бити и модел за сљедећу годину.

Geekbench листинг открива неке карактеристике телефона, па тако уређај има број модела  XQ-DS99, а познати су чипсет који покреће телефон, капацитет меморије и верзија Андроида под којим ради.

Телефон се очекује са Дименситy 8000 чипсетом, тајванске компаније МедиаТек, а чип је упрерн са 12ГБ меморије. Претпоставка је да ће телефон имати и опције са мање РАМ-а.

На основу наведеног чипсета, предстојећи Сони телефон би могао бити дио горњег средњег сегмента, а радиће под Андроид 12 оперативним системом.

То су за сада сви познати детаљи о уређају, а очекује се да бисмо у предстојећем периоду могли сазнати више детаља о овом мистериозном телефону компаније Сони.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана