Самсунгово најновије специјално издање Galaxy S20 Plus инспирисано boy бендом BTS

ГС
Самсунгово најновије специјално издање Galaxy S20 Plus инспирисано boy бендом BTS

Посебна издања паметних телефона нису непознаница у свијету Самсунга који је у прошлости понудио Galaxy мобителе украшене Батменовим логом и Star Wars темама. Ипак, најновије Самсунгово специјално издање је Galaxy S20 Plus инспирисан корејским boy бендом BTS.

Galaxy S20 Plus BTS Edition изгледа попут осталих Самсунгових љубимаца, али с јединственом љубичастим ванјским изгледом и BTS-овим логом на задњој страни уређаја. BTS-ова икона срце смјештена је на задњим камерама, јавља Verge.

BTS издање телефона такође укључује BTS-ове Андроид теме, заједно са унапријед инсталираном копијом апликације Weversе. То је платформа за друштвене медије коју користе чланови бенда BTS за комуникацију с фановима.

Уз Galaxy S20 Plus BTS долази и специјално издање слушалица Galaxy Buds Plus BTS у љубичастој боји и са BTS-овом украсном иконом срце на једном од ушних шупљина.

Они који међу првима наруче ово издање Galaxy S20 Plus или Galaxy Buds, добиће и два постера бенда BTS. Прве наруџбе мобилног уређаја укључиће и попуст од 50 посто на слушалице.

Galaxy S20 Plus BTS бит ће доступан за куповину на Самсунгово званичној страници и Амазону од 9. јула. 

(Кlix)
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана